unnamedAm crescut şi m-am format în Satu Mare, adică în mijlocul sătmărenilor şi în spiritul valorilor multiculturale sătmărene.

Sunt căsătorit şi am trei copii. Am studiat la Colegiul Mihai Eminescu unde am avut dascăli mult apreciați de către concitadinii nostri. Sunt de profesie inginer constructor absolvent al Institutului de Construcții București şi absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș – Bolyai din Cluj. Am lucrat în execuție pe șantiere la obiective importante din județul nostru.

Cea mai mare parte a carierei însă am lucrat în administrație, în slujba cetățenilor din Satu Mare.

Am o vastă experientă în administrație întrucât am început ca simplu inginer, apoi șef seviciu şi mai apoi primar. Imediat după revoluție, în 8 ianuarie 1990, am fost ales primar interimar de către reprezentanții cetățenilor ca semn de apreciere a activității mele din administrație pană la acel moment.

În 1996 am fost ales primar al municipiului Satu Mare prin votul liber și democratic exprimat de sătmăreni. În anul 2000 am fost reales cu o majoritate covârşitoare candidând în calitate de independent. Realegerea mea a confirmat faptul că sătmărenii au apreciat ceea ce am realizat în calitate de primar. În anul 2003 am fost exclus din viața publică pentru că nu am acceptat să fac jocurile unor grupuri de interese. Grupuri de interese care mai apoi au pus mâna pe oraş și județ. Am trecut prin umilințe şi ani grei de procese. Nu mi-a fost uşor nici mie nici familiei mele.

Până la urmă, adevărul şi dreptatea au învins. Am fost achitat şi toate minciunile scrise despre mine s-au dovedit a fi făcute doar cu scopul de a fi exclus din viața publică. Nu am fost condamnat niciodată așa cum unii mai cred şi acum.